Utrecht

Geboren coder, expert in C, C++ & Javascript

Dit is echt een specialist, woonachtig in Utrecht en zeer bedreven in het zware code werk.
Hij is een expert in C, C++, Javascript, PHP en daarbij heeft hij ervaring met Java en C#.
Al meer dan 17 jaar intensief bezig met verschillende programmeertalen.
 

Creatieve PHP programmeur met sterk analytisch vermogen

Zeer ervaren programmeur voor wie een probleem een uitdaging is die om een oplossing vraagt. Van vele markten thuis met up-to-date kennis van diverse platformen en programmeertalen. Hij kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband. Met zijn analytische vermogen is dit de perfecte persoon om uw organisatie te versterken en verder uit te bouwen. Verder is hij in het bezit van een rijbewijs en auto, maar op een mooie dag komt hij op de motor.

Back-end developer met voorliefde voor Drupal

Deze ervaren (PHP) developer is al sinds 1996 bezig met programmeren. En heeft sindsdien een breed scala aan talen en platforms de revue zien passeren. Sinds 2011 is hij gaan werken met Drupal CMS en heeft daar sindsdien een specialisatie van gemaakt.
Naast legio websites, heeft hij ook ervaring met het ontwikkelen van Android en iOS app met een Drupal back end en geautomatiseerde koppelingen met ticketsystemen of platforms gebouwd in ASP.NET en C++.
In het bezit van rijbewijs.

Leergierige Python Developer met wetenschappelijke achtergrond

Deze enthousiaste en leergierige Junior  Python Developer, heeft 3 jaar ervaring, waarvan het grootste deel in het wetenschappelijke veld. Heeft naast API ontwikkeling ook ervaring opgedaan met de ontwikkeling van software voor meetapparatuur en APP ontwikkeling. In bezit van rijbewijs.

Front-end Developer met Back-end ervaring

Front-end Developer met ruim 17 jaar werkervaring in de ontwikkeling van webapplicaties. Zijn specialiteit is Drupal development, maar schuwt andere CMS-en niet. Een echte teamplayer, enthousiast en zelfstandig werkend. In bezit van rijbewijs en auto.